El Bloc demana una major separació entre les vivendes i els vehicles al carrer Tribunal de les Aigües

0
41

El carrer Tribunal de les Aigües s’ha convertit en la circumvalació sud i oest d’Alboraia. El Bloc, per mig de la regidora Àngels Belloch, ha demanat a l’Ajuntament que estudie mesures per minimitzar l’impacte del trànsit sobre les vivendes ja que la part sud de moltes vivendes de carrers colindants dóna a la circumvalació o està molt a prop.
A més, les voreres són molt estretes, i es van estretant a mesura que s’avança cap a l’oest, de forma que en alguns punts un carro a penes pot passar. El Bloc ha mantingut una reunió amb veïns de la zona i demana mesures concretes.

D’altra banda, el Bloc també ha demanat que l’Ajuntament busque una solució per evitar situacions com la de l’Avinguda Daniel l’Orxater (molt proa de Tribunal de les Aigües), on les persones que aparquen els cotxes, inclús aquelles que tenen mobilitat reduïda, han d’ixir del vehicle per damunt de la gespa. Per al Bloc, “cal buscar una solució que done seguretat als veïns”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here