El Bloc demana solucions urgents per a les cues en els serveis de DNI i en el Servef

0
56

El Bloc de Burjassot ha presentat una moció per al plenari del mes de novembre en la qual demana que l’Ajuntament faça una petició oficial davant de la Delegació de Govern i també davant de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació per tal que es pose fi als problemes que els ciutadans tenen per accedir a l’oficina del DNI i també del Servef.
Com comenta el portaveu del valencianistes a l’Ajuntament, Jordi Sebastià, “la situació actual és vergonyosa, els ciutadans han de fer cua en ocasions per més de tres hores a la intempèrie, sense cap protecció, al carrer, perquè les instal•lacions no són les adequades per atendre’ls”.

Sebastià ha recordat que l’oficina del Server de Burjassot no atén només els ciutadans del poble i que és una de les que registra una major densitat d’usuaris. De la mateixa forma, les cues per traure’s el DNI i el passaport també són molt grans i els ciutadans han d’arribar molt prompte per accedir al tràmit.

“Burjassot no és un poble tercermundista -conclou Sebastià- tot i que quan l’usuari ha d’anar a aquestes oficines ho sembla. És urgent atendre els ciutadans com s’ho mereixen i no com s’està fent ara”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here