El Bloc-Compromís de Meliana critica l’increment d’un 40% al preu del bo anual del metre per als majors

0
88

metrovalencia-pobla-de-farnals_thumb.jpgEl Bloc-Compromís de Meliana considera “abusiu” l’augment del 40% del bo Metro per a les persones majors i discapacitades. Si l’any passat van pagar 50 euros, després d’aplicar ja un fort augment respecte dels anys anteriors, un any després, “en plena crisi econòmica, i quan les economies familiars estan més afectades, les persones majors pagaran 70 euros”.

Per al portaveu del Bloc-Compromís, Josep Riera, “esta decisió demostra molt poca sensibilitat per les persones majors i discapacitades, un dels sectors que més està patint la crisi”. Per als valencianistes, esta decisió és un “engany més” del Partit Popular, que es va presentar a les eleccions del 2011, ja en plena crisi, prometent que l’Ajuntament assumiria el bo metro i no ha parat d’aplicar augments abusius.

“Sorprenen les explicacions del govern del PP, que ha justificat la decisió com una mesura de “sensibilització”. Per a Riera esta justificació sembla més una burla, precisament les persones majors són de les més conscients dels efectes de la crisi i de la necessitat d’administrar bé els diners, ja que moltes d’elles estan ajudant amb les seues pensions els fills i els néts”, ha declarat Riera.

Segons el regidor, “este castic a les persones majors té encara menys sentit si tenim en compte que l’Ajuntament de Meliana va tancar l’exercici del 2012 amb un superàvit de més de 400.000 €”. Per a Riera, això demostra que es podrien fer modificacions en les partides dels pressupostos del 2013 perquè les persones majors i discapacitades no hagueren de pagar tant per un bo que hauria de facilitar la seua mobilitat i l’ús d’un transport públic com és el metro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here