El Agustinos d'Alacant deixa al Club Handbol Puçol sense l'ascens a Lliga Nacional

26 lecturas

La fase d'ascens a la Lliga Nacional, disputada del 29 d'abril a l'1 de maig a Alacant pel Club Handbol Puçol va a finalitzar en una derrota que deixa a l'equip de Puçol a mans de l'equipo local, el Agustinos d'Alacant, que guanya el partit decisiu per 26-19.

club-balonmano-pucol

Este primer dia els pupils de Javier Sancho van jugar un bon partit enfront del Handbol Canyamelar Benetússer, que tan sols es va esborrallar en els minuts finals donant una opció als de Benetússer que no van saber aprofitar, gràcies a la gran actuació davall els pals tant de Manu Alfanjarín com de Mario Romeu, superbs tot el torneig, el que suposava la primera victòria per als de Puçol.

El dissabte 30 el rival no era ni més ni menys que el primer classificat de Castelló, el Handbol Vinaròs, amb un equip molt equilibrat. La primera part dels jugadors de Puçol va ser per a emmarcar: 8 gols de diferència. La segona part va ser un altre cantar: els castellonencs volien demostrar que estaven a Alacant per a un poc més i van reduir la diferència a tan sols 1 gol en els últims minuts, però un últim gol de Miguel Herrero Miki donava la segona victòria per als de Puçol.

El diumenge 1 de maig es disputava el partit en l'equip local, Agustinos d'Alacant, que arribava invicte després d'arrasar en els seus partits anteriors .

Al final de la primera part el resultat era de 10-7 per als alacantins i l'inici de la segona mitat va ser de clar domini local portant la diferència fins als 10 gols, però els xics de Juanma Ballester van reaccionar i amb un parcial de 6-0 estrenyien les coses a falta de 15 minuts. Pero fins ací van arribar els de Puçol, que no van poder amb l'ulterior espenta dels alacantins. El resultat final de 26-19 deixa al nostre equip sense l'ascens, però no sense la satisfacció del treball ben fet.