Quantcast

Educació inclou col·legis de Torrent, Paterna, Xirivella, Silla i Massamagrell per al programa d’aules de 2-3 anys per al pròxim curs

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha fet públic el llistat de 34 centres nous que implantaran aules d’Educació Infantil 2-3 anys per al pròxim curs escolar 2016-2017 com a conseqüència dels resultats de l’informe d’avaluació dels 35 centres que ja implantaren el programa el curs anterior.

vicent marzà

El conseller d’Educació, Vicent Marzà.

Així, a la província de València, s’incorporen un tal de 21 noves aules, 5 de les quals estaran a col·legis de la comarca de l’Horta. En concret, als municipis de Torrent, Paterna, Silla, Massamagrell i Xirivella.

A Torrent, el CEIP San Juan Bautista tindrà una nova aula de 2-3 anys i es mantindrà la que l’any passat ja va implantar-se al CEIP Federico Maicas. Per al pròxim curs, s’incorporen al programa el CEIP Antonio Ferrandis de Paterna; el CEIP Sant Roc de Silla; el CEIP Rei en Jaume de Xirivella i el CEIP Obispo Amigó de Massamagrell. A més, continuarà amb l’aula que ja ha funcionat aquest curs el CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *