Quantcast

Educació autoritza a l’EPA de Picassent impartir el títol de Graduat en ESO

L’escola d’adults de Picassent, amb 30 anys ha d’història, per al proper curs ha aconseguit una reivindicació històrica davant el govern autonòmic: la Conselleria d’Educació ha autoritzat al centre per poder impartir de manera presencial el Graduat en ESO, així com també, certificar esta titulació.

Picassent-Escola-publica-adults

L’Escola d’Adults convertida ja en tot un referent en el món educatiu picassentí, ha presentat la seua oferta d’ensenyança reglada, cursos i tallers per al proper curs. Les dates per a realitzar la matrícula són: del 5 al 16 de setembre en horari de 18 a 21 hores.

Les persones que necessiten obtindre el títol de Graduat en ESO poden fer-ho a través d’una oferta formativa de diferents nivells i horaris. I a més, continúen els cursos per accedir a Cicles Formatius de Grau Superior i a la Universitat per a majors de 25/45 anys. El dilluns, 12 de setembre, es realitzarà la matrícula de l’Accés a Cicles Formatius i PAU (majors de 25 anys).

Per altra banda, la demanda de la formació en idiomes està coberta pels cursos de valencià, anglés, alemany i francés, així com també s’ofereixen diversos horaris i nivells de cursos d’informàtica. Tampoc poden faltar els diversos tallers com ioga, tai-txi, ball, pintura, patchwork, massatge, reiki i fotografia.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *