COS es felicita per la retirada de l’integració temporal dels auxiliars d’infermeria de l’equip d’Atenció Primaria de Manises

0
65

Manises. Hospital ManisesLa Coordinadora Obrera Sindical (COS) es va felicitar després de coneixer que el Coordinador de Salut Mental de Sanitas-BUPA del Departament de Salut de Manises haja retirar la “instrucció”,  mitjançant la qual s’havia indicat a les auxiliars d’infermeria de l’Agència Valenciana de Salut de la Unitat de Salut Mental de Manises, de forma ambigua i arbitrària, que passaren a integrar-se durant quatre hores tots els matins a l’Equip d’Atenció Primària de Manises.

Per a Cos, “aquest fet és una petita primera victòria, tot i que més que significativa, en la lluita contra la privatització de la sanitat pública, i per a açò ha estat fonamental la solidaritat de les organitzacions sindicals implicades, començant per les companyes de la Intersindical Valenciana, passant per les companyes i companys membres de la Junta de Personal per CCOO i UGT, i acabant per la COS”.

Després de l’anunci, la COS no presentarà aquesta setmana, doncs, denúncia a la Inspecció de Treball tal i com tenia previst fer.

La COS fa ara una crida a tots i totes les treballadores del Departament de Salut de Manises “a estar alerta i oposar-se i denunciar tota maniobra incentivada per Sanitas – BUPA que, escudant-se darrere l’optimització dels recursos, busque augmentar encara més els beneficis privats a costa dels diners públics i les condicions laborals. Especialment cal reprendre la lluita per unes condicions de treball i salarials dels quasi mil treballadors i treballadores de la plantilla de Sanitas – BUPA al Departament de Salut de Manises per tal d’igualar-les amb la de la plantilla de l’Agència Valencia de Salut”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here