Quantcast

Conclou el taller d’ocupació L’Om de Picassent després de formar un total de 12 alumnes durant sis mesos

Cloenda Taller Ocupacio l OmEl taller d’ocupació L’Om de Picassent ha finalitzat un nou curs dins de la seua vessant formativa. El curs ha sigut en l’especialitat de fontaneria i de climatització domèstica. Les 12 persones han rebut formació teòrica i pràctica amb un total de 930 hores d’ensenyament. L’alumnat ha treballat durant 6 mesos en l’Ajuntament, rebent matèries com ara la prevenció de riscos laborals, alfabetització informàtica, igualtat d’oportunitats i sensibilització mediambiental.

També les persones assistents al curs han rebut preparació per a la cerca d’ocupació tant per compte propi com per compte aliè.

En tot moment, han tingut el seguiment del professorat especialitzat, el qual ha informat puntualment a la regidora d’Ocupació, Lola Albert, així com a l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, Precisament, les dos estigueren recentment amb l’alumnat per felicitar-los pel seu bon treball i aprenentatge.

Considerem i valorem la preparació d’estes persones i esperem i desitgem que puguen desenvolupar les seues potencialitats en l’àmbit laboral”, van manifestar les dos edils.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *