Compromis vol que Foios participe al Pla d’alcaldes de la UE per a reducir emissions de CO2

0
96

Foios. Ajuntament

Compromís per Foios vol que Foios forme part del moviment europeu per una millora de l’eficiència energètica i per això presentara al pròxim ple de l’Ajuntament una moció per a que Foios forme part del pacte que han subscrit els països de la Unió Europea per a reduir les emissions de CO2 un 20% abans del 2020.

Compromís considera que després de l’adopció, al 2008, del paquet de mesures de la UE sobre el canvi climàtic i energia, “els governs locals tenen un paper molt important a l’hora de reduir els efectes del canvi, sobretot si tenim em compte que aproximadament un 80% del consum energètic i d’emissions de CO2 està associat a les activitats urbanes”.

Per a fer realitat el seu compromís, els firmants del Pacte han d’elaborar un Inventari d’Emissions de Referència i presentar un Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible que resumisca les accions fonamentals que es preveu portar a terme.

Per tot açò Compromís per Foios demanarà que l’ajuntament forme part d’este pacte d’alcaldes i que es cree a l’ajuntament un Departament de Medi Ambient, dins d’Urbanisme, “i a més que el nou Pla General d’Ordenació Urbana contemple totes aquelles propostes que milloren l’eficàcia del consum energètic”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here