Compromís reclama en Les Corts més personal per al Jutjat de Catarroja

0
25

El grup parlamentari de Compromís en Les Corts Valencianes ha reclamat, a través d‘un escrit presentat per la diputada Mònica Oltra, que la Conselleria de Justícia incremente el personal en els Jutjats de Catarroja per tal d’evitar els retards que està acumulant en la tramitació habitual dels assumptes judicials.
Compromís per Catarroja va posar en coneixement del grup parlamentari la greu problemàtica per la qual estan passant els jutjats, ocasionats per la falta de personal en el Servei Comú de Notificacions i Embargaments.

Per tal de resoldre esta situació, Oltra ha presentat una proposició no de llei per instar el Consell a designar de manera immediata el personal interí necessari en l’esmentat servei per tal d’evitar que es continuen causant “els greus perjudicis que estan patint tant els lletrats i els procuradors com la ciutadania que està veient vulnerats els seus drets”.

A més de la Proposició no de Llei, Compromís va presentar una pregunta per escrit per demanar a la Conselleria que explique quines mesures han previst aplicar per resoldre esta situació. El conseller està obligat a contestar el requeriment d’Oltra en la pròxima comissió de Justícia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here