Compromís presenta a Rosella Antolí com a la seua candidata a l’alcaldia de Bonrepòs i Mirambell

0
127

Bonrepos-Mirambell-Compromis-Rosella-AntoliL’auditori de l’ajuntament de Bonrepòs i Mirambell va acollir la presentació de Rosella Antolí com a candidata a l’alcaldia. En l’acte, presentat per l’actual regidora de Compromís Mª Josep Amigó també van participar Sara Gómez, secretària comarcalm i Fran Ferri, diputat a les Corts.

La intervenció de Rosella Antolí va estar centrada en explicar “els quatre pilars bàsics del poble que volem: la participació ciutadana, la solidaritat i justícia social, el respecte al medi ambient i el valencianisme”.

Amigó, Goméz i Ferri varen destacar “la seua capacitat de treball, la paciència i el sentit de l’humor”. Antolí va acabar seua intervenció amb un poema “creat a mitges entre Vicent Andrés Estellés i jo” en que emplaçava el públic assistent a “fer comboi amb Compromís per fer possible el canvi al poble i al País”.

L’acte acabà amb les notes de la muixeranga d’Algemesí interpretada per alguns membres de la Colla La Brama, grup de dolçaines i tabals del qual la candidata forma part des de la seua fundació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here