bánner Auditori Horta Noticias

Compromís presenta la seua candidatura a les eleccions locals de 2015 a Quart de Poblet

0
112

compromisquartCompromís Quart de Poblet ha presentat la seua candidatura per a les eleccions locals de maig formada, segons la formació política, “amb un grup d’home i dones de Quart, preparats i decidits a treballar per Quart i els seus veïns i garantir el canvi que l’Ajuntament necessita”.

Segons manifesta Paco Juan, secretari d’Organització i Campanya de Compromís, “és un equip que reuneix l’experiència, la professionalitat i l’honradesa de persones que vénen del món de l’associacionisme, l’empresa, l’educació, la cultura, el cooperativisme….propers als nostres veïns i veïnes. Gent de Quart que treballa i treballarà per Quart de Poblet, amb els ulls posats ací i en els nostres problemes, no estarem mirant al partit, a Madrid o a València”.

El cap de llista és Xavi Torres, actual regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament, qui ha manifestat que “el nostre equip no és el “recanvi” en l’Ajuntament, no va a ser la garantia de quatre anys més de majoria absoluta i de política feta d’esquena a la gent. Som un grup de veïns que representem el canvi en l’Ajuntament i el canvi que els veïns esperen en el nostre poble”.

Les primàries de Compromís han sigut un exemple. 300 veïns han pogut expressar el que pensen i el que senten a l’hora de decidir la configuració de la nostra candidatura. L’elaboració del programa és un altre exemple que es poden fer les coses d’una altra forma; fem assemblees obertes i participatives, arrepleguem propostes a través de la nostra web. Compromís ja ha demostrat que es poden canviar les coses, des del principi. Hem demostrat que estem preparats per a treballar amb el poble i per al poble, ara és el moment de fer un pas endavant i portar aire fresc al nostre Ajuntament”, ha declarat Torres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here