Compromís per Torrent renova la seua executiva amb el cantautor Pau Alabajos com a portaveu

0
146

Compromís per Torrent inicia una nova etapa amb l’elecció de l’executiva que entrà en funcionament el passat 23 de setembre de 2014. La nova etapa que s’enceta té noms i cognoms: Pau Alabajos (portaveu local), Francesc Company (secretari d’Organització), Òscar Peris (secretari de Finances), David Baviera (secretari de Comunicació), Pep Varela (secretari Sectorials i actes), Jordi Velasco (secretari Relacions Institucionals), Rubén González (secretari de Participació Ciutadana), Violeta Rius (vocal), Pau Marcote (vocal), Vicent Revert (vocal), Meritxell Peris (vocal) i David Vila (representant de Joves amb Compromís).

El grup destaca per la seua joventut ja que la mitjana d’edat dels membres és de 32 anys. “El relleu generacional, sumat a l’experiència política dels predecessors i d’una part important de la militància del col·lectiu, consoliden el projecte polític de Compromís per Torrent”, expliquen.

Tenint en compte la proximitat de les eleccions municipals i autonòmiques de 2015, les prioritats de la nova executiva són que Compromís arribe a la gent, que incidisca en la societat torrentina i establir com a màxima principal guanyar el carrer. Un altre dels objectius clau és treballar conjuntament amb els moviments socials de Torrent, amb les associacions cíviques, entitats veïnals i establir sinèrgies amb les iniciatives horitzontals tal i com marca l’ADN d’un partit radicalment democràtic i compromés fermament amb la regeneració política.

Una de les senyes d’identitat de l’executiva serà la participació i la transparència, creant comissions de treball centrades en diversos àmbits: participació ciutadana, comunicació, relacions institucionals o implantació.

Destaquen també que, a hores d’ara, les noves tecnologies són claus i per tant el nou grup de persones que capitanejarà el col·lectiu apostarà per dinamitzar la seua presència en les xarxes socials i els fòrums digitals perquè són una eina fonamental per a estar en constant contacte amb la ciutadania i les seues inquietuds.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here