Compromís per Paiporta denuncia a la Guàrdia Civil l’atac informàtic que ha bloquejat el seu twitter, facebook i un correu electrònic

0
181

Guardia Civil. Vehiculo

Els regidors de Compromís per Paiporta, Isabel Martín i Pep Val, han denunciat davant la Guàrdia Civil de Paiporta l’atac informàtic patit per la Coalició local el passat dissabte, 18 d’abril, que ha fet desaparèixer el compte de twitter i la pàgina de facebook del col·lectiu, i ha bloquejat a més un dels comptes de correu.

La Guàrdia Civil ha pres nota de les dades i la informació facilitada pels regidors i ha informat que la denúncia es remetrà a la fiscalia de delictes telemàtics per tal d’esbrinar a través de les IP’s qui i com ha tingut accés a un compte de correu privat i ha esborrat els comptes de twitter i facebook.

La portaveu Isabel Martín ha declarat “que algú vulga fer-nos desaparèixer de la xarxa és molt simbòlic, som el partit local amb més activitat i el que més interactua amb la ciutadania mitjançant les xarxes socials. És un atac a la llibertat i la democràcia que no es pot consentir, arribaren fins al final per trobar al responsable o responsables”.

Martín recorda que l’activitat de Compromís a les xarxes socials “ha estat sempre un dels punts forts de difusió tant del treball del grup municipal a l’Ajuntament, com dels actes i activitats diverses en les que han participat un bon grapat de veïnes i veïns de Paiporta”. La tasca feta a Internet, en la que s’havien invertit molts mitjans i esforços, havia donat fruits i entre ambdues xarxes socials hi havien més de 3.000 seguidors, segons recorda la portaveu de Compromís per Paiporta.

De moment des de Compromís Paiporta han obert altres comptes a twitter @CompromisPaipor i facebook per anar plenant de contingut la xarxa i esperen els resultats de la investigació per veure si ens pren alguna altra mesura judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here