Compromís per Massamagrell ratifica per unanimitat a l’actual regidor Pep Galarza com a candidat a la Alcaldia

0
119

pepxpabloEl col·lectiu de Compromís per Massamagrell acorda ratificar per unanimitat i proclamar l’actual regidor Pep Galarza com a cap de llista i candidat de Compromís a l’Alcaldia de Massamagrell per a les properes eleccions municipals del 24 maig del 2015.

L’elecció del candidat s’ha basat en els resultats d’un procés de participació ciutadana obert als militants i simpatitzants del col·lectiu de la vila en el que van poder expressar la seua opinió sobre els possibles candidats a la formació de la llista municipal, i on Galarza va rebre el recolzament més ampli per a encapçalar el projecte municipal. Aquesta enquesta d’opinió es va dur a terme el passat 31 de gener aprofitant el procés de primàries per a l’elecció de la candidatura de Compromís a la Presidència de la Generalitat i a les llistes de Les Corts Valencianes

Galarza, de 53 anys, és treballador autònom en el camp de la distribució comercial, feina que compagina actualment amb la seua funció com a regidor de Compromís a l’Ajuntament. “Es caracteritza per ser una persona compromesa amb els moviments socials en defensa de la llengua i d’una escola pública de qualitat, a més de tindre una llarga trajectòria en favor de la cultura i les tradicions valencianes, entre d’altres compromisos a destacar”, apunten des de la formació.

El regidor afirma que “davant els signes d’esgotament, estancament i falta d’idees de l’actual equip de govern popular, és més necessari que mai un canvi on el centre de l’actuació política siguen les persones i les seues necessitats, la pluralitat i la transparència, així com l’impuls d’un nou model econòmic-productiu sostenible i no especulatiu basat i arrelat al nostre territori amb l’objetiu de  la creació de treball estable i amb salaris dignes. Apostem també pel recolzament als autònoms, els comerciants i les xicotetes i mitjanes empreses”.

El regidor denuncia “la submissió i la complicitat política” del grup popular de Massamagrell “davant les vergonyes dels seus superiors” com amb el cas del tancament de RTVV-Canal 9 i l’imposició del copago als dependents i discapacitats.

“Compromís vol liderar eixe canvi municipal sent la clau i garantia de governabilitat i per a aconseguir este repte compta amb la il·lusió d’un gran equip i una llista municipal renovada, experimentada, multi-generacional i destacadament jove que, baix el lema Il·lusiona’t pel canvi, està mobilitzant a la població per a participar en l’elaboració del programa electoral de Compromís per Massamagrell per al nou govern municipal”. La formació assegura que la llista electoral comptarà amb significants sorpreses i persones de renom d’àmbit local i de diferents àmbits d’interès social per al poble.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here