Compromís exigeix responsabilitats polítiques a l’alcalde de Picanya per la sentència contraria a l’Ajuntament

0
86

Compromís per Picanya ha exigit en el plenari del mes d’abril responsabilitats polítiques a l’alcalde de Picanya Pep Almenar “i que assumisca el pagament de les costes de la seua butxaca després que una decisió seua il•legal, advertida reiteradament per Compromís i pel sindicat CCOO, haja acabat en una dura sentència amb repercussions econòmiques per a l’ajuntament”.
En el seu dia, segons el regidor de Compromís Xavier Rius, “Almenar, nomenà com a representant de l’ajuntament en la Mesa General de negociació amb els treballadors, a una persona, no membre de l’ajuntament.

“Des d’eixe moment i en diferents plenaris Compromís indicà que no era legal, ni les actuacions verbals, ni nomenar a una persona que no era ni membre ni treballador municipal ja que transgredia l’Estatut Bàsic de la Funció Pública”, segons Rius, “però Almenar feu cas omís i ratificava la seua decisió, també objectada pel sindicat CCOO i, aquest últim, dugué al jutjat el cas”

La sentència, segons Rius, “és clara i li recorda que els actes mitjançant es pronuncien els òrgans municipals no poden ser verbals i que la persona en qüestió no reuneix els requisit per poder representar l’ajuntament, coses que després de més 30 anys d’alcaldia, ell coneix sobradament. Ni com a President ni com a vocal”.

Segons explica el regidor de Compromís per Picanya, “ara la seua cabuderia els costarà diners a tots i totes els picanyers/es. I és més, va fer públic que la sentència es recurrible i ja vorem que passa amb el recurs. Com no ho paga ell, li dona el mateix el que puga costar a l’ajuntament. Està en la línea d’actuacions d’altres polítics que confonen el que volen amb el que podem fer i fan servir els recursos públics i les seues decisions en perjudici de l’interés generals”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here