Compromís demana una solució per a les fonts de la plaça de l’Ajuntament i de l’ermita

0
69

Picassent. Plaza. FuenteEl grup municipal de Compromís per Picassent ha denunciat l’abandonament i la deixadesa per part de l’equip de govern en temes que afecten a la neteja a la font de la plaça de l’Ajuntament i a la font de l’ermita, “dues infraestructures que estan en estat d’abandó que mai es posen en funcionament i són un niu de brutícia”.

El portaveu del grup a l’Ajuntament de Picassent,  Artur Hernàndez, ha mostrat la seua preocupació pel lamentable estat de la font de la plaça de l’Ajuntament “un patrimoni municipal que ha acabat convertint-se un niu de runa i fem, davant la deixadesa de l’equip de govern municipal. A més a més, durant totes les festes patronals l’estat de la font ha acabat sent autèntic abocador”.

Segons Hernandez, “durant l’estiu a la font s’han pogut vore bosses de plàstic, escombreries i botelles trencades, amb el perill que suposen per als veïns i veïnes. El disseny de la plaça ha estat un fracàs, la font és un estorb que sols dona problemes, els xiquets no poden jugar a res perqué no hi ha cap area de jocs i la distribució de palmeres i jardins sembla que estiga feta per a no poder utilitzar la plaça per altres usos”.

Per tot això, Compromís per Picassent demanarà que l’equip de govern comence a pensar en solucionar el problema i que pose una solució raonable a aquest destrellat urbanístic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here