Compromís censura la “mala” decisió de suprimir temporalment Escènia i demana que “no passe a ser definitiva”

0
93

La decisió de l’Ajuntament de Foios d’aplaçar Escènia, la mostra de teatre novell, no ha sigut ben rebuda a Compromís per Foios que lamenta que “l’Ajuntamet suprimisca un event que projectava la imatge i el nom del municipi i tenia un impacte econòmic molt positiu i que ja contava en 10 edicions”.
Per a Sergi Ruiz regidor de Compromís, “és una mala decisió, fruit improvisat de la caòtica situació financera del municipi, de la mala administració de l’equip de Govern i de les despeses electoralistes dels anys anteriors. Foios continua sense pressupost, sense establir criteris i prioritats i sense dialogar amb l’oposició.”

Compromís mostra la seua preocupació perquè este retall, “que es diu temporal ara, passe a ser definitiu més tard a conseqüència de les retallades de tot tipus que porten a terme les administracions del PP”.

Per a Compromís, l’ajuntament amb un deute de 3.900.000€ s’ha vist obligat a demanar els diners a l’Institut de Crèdit Oficial “cosa que suposa una pesada càrrega financera de futur”.

El regidor denuncia que la Generalitat i la Diputació deuen a l’ajuntament de Foios més de 900.000 € entre el Pla Confiança i els plans de la Diputació “i ara l’ajuntament ha de fer front al pagament dels interessos d’estes inversions que el PP va prometre i no ha complit.

Segons Ruiz “amb els interessos anuals, 47.000 euros, es pot mantindre un certamen tant important com Escènia”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here