Comença ‘Passatge de nit’, una nova programació municipal d’oci juvenil nocturn


L’Ajuntament d’Alaquàs ha inaugurat aquest cap de setmana ‘Passatge de Nit’, una nova programació d’oci juvenil nocturn organitzada per oferir als joves d’Alaquàs una alternativa a les nits joves del cap de setmana. A l’obertura oficial, que es va celebrar el dissabte 15 de maig, va assistir l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada per alguns regidors i més d’un centenar de joves.

Les activitats es van iniciar amb un sopar al centre juvenil ‘El Passatge’ que va estar seguit per l’actuació del grup de break dance SPECIAL-K i una sessió de DJ’s d’Alaquàs. A continuació, van tindre lloc els diversos tallers culturals i lúdics així com les competicions. D’entre els tallers amb més participació destaquen el de graffitis, break dance, truc, PSP i Wii, cuina, accés a internet i competicions esportives.

Al llarg d’aquests mesos continuaran els tallers i les competicions. El taller d’aprenentatge de tècniques de graffiti així com el de break dance continuaran els dies 29 de maig i 12 de juny de 23.30 a 1.30 hores i es celebrarà segona edició de cadascun d’aquests tallers els dies 26 de juny, 10 i 24 de juliol. A més, tots els dissabtes hi haurà jocs de taula, concerts musicals, competicions de PSP i Wii així com tallers de maquillatge, pentinats i manicura.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *