Cicco Tiñone posa punt final als concerts de festes del Xiringuito Socialista de Xirivella

0
75

Xirivella-fiestas-PSPV-chiringuito-ciccoAmb l’esperat concert de Cicco Tiñone i Beat Boy es va tancar la programació del Xiringuito Socialista de Xirivella, instal·lat durant les festes en l’avinguda de la Constitució. El PSPV-PSOE ha continuat amb l’aposta iniciada en els dos últims anys per convertir la carpa socialista en un espai de trobada i de festa, reinvertint els beneficis per a comptar amb concerts en directe, especialment amb músics locals.

Així, junt amb Tiñone, han passat pel Xiringuito Txema Barea i Pablo Monleón, Txus Bixquert i Manuel Murillo, junt amb el grup de rock de Camp de Túria El Trineu Tanoka, i Dani Miquel, que acompanyat d’Àlvar Carpi, va fer les delícies de xicotets i majors. Un altre dels esdeveniments destacats ha sigut el V Campionat de Truc, que va reunir a les millors parelles locals i que van guanyar els germans Cañadas.

Des de l’Agrupació Socialista, la secretària general, Águeda Ferrandis, ha destacat l’interés del PSPV per contribuir a animar i diversificar la programació de festes, així com la necessitat recolzar els músics locals i també la normalització del valencià “absent en la programació oficial”, “volem fer una miqueta més que servir entrepans i tapes”.

Ferrandis ha destacat la gran resposta del veïnat, que amb la seua assistència han recolzat la iniciativa, i ha agraït el treball de totes les persones que amb el seu treball voluntari i desinteressat l’han fet possible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here