Catarroja presenta el Pla d’Autoprotecció i Emergències de les Festes Majors

0
175

pla autoprotecció festes catarrojaEste matí s’ha presentat el Pla d’Autoprotecció i Emergències que ha elaborat Catarroja amb motiu de les seues Festes Majors. El document recull les mesures de prevenció i actuació davant qualsevol contingència. Catarroja és un dels pobles que han elaborat este document que reforça la seguretat de les celebracions.

El Pla d’Autoprotecció i Emergències és un document que recull totes aquelles actuacions necessàries per previndre qualsevol contingència que es produïsca en les Festes Majors. Estan inclosos els protocols d’actuació de bombers, Policia Local i altres organismes davant de les incidències que es puguen produir.

El comandant del Cos de Bombers C.P de València, Marcel.lí Rosaleny, ha presentat el pla. A l’acte han assistit l’alcalde, Jesús Monzó, el regidor de Festes, Daniel Portillo, el cap dels bombers de Catarroja, Javier Selma, i l’intendent de la Policia Local, Alfonso Luque, entre altres responsables de departaments vinculats a l’organització de les Festes.

Les Festes Majors de Catarroja comencen demà 11 de setembre i es prolonguen fins el dia 29 de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here