Catarroja estudia que el Port aculla un dels camps de treball per a joves de l’IVAJ

0
238

reunió catarroja ivajEl Port de Catarroja podria convertir-se en un emplaçament privilegiat per a un dels camps de treball que organitza l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) a l’estiu, i als quals acudeixen joves de tot el món. És un dels assumptes que han tractat el secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, i el regidor de Joventut de Catarroja, Raül Camacho.

Martí ha visitat l’Ajuntament de Catarroja i s’ha reunit conjuntament amb Camacho i amb la regidora de Cultura, Rosa Pérez, el de Festes, Daniel Portillo, i la d’Impuls Econòmic, Lorena Silvent. En la reunió, Martí ha mostrat la seua voluntat de crear una xarxa d’ajuntaments que compten amb centre d’informació juvenil i donar suport a les polítiques municipals en matèria de jovenut.

També ha explicat als regidors el projecte d’oci educatiu per a impulsar les iniciatives d’educació en el temps lliure des del moviment associatiu. Així mateix, ha oferit a l’Ajuntament de Catarroja que s’inscriga en el programa de Garantia Juvenil. Una iniciativa europea que proporciona ofertes formatives i d’ocupació als joves que no tenen treball ni estudien.

Catarroja també ha signat un conveni amb l’IVAJ perquè en els pròxims mesos, els joves puguen sol.licitar el carnet jove i el d’alberguista al centre d’informació juvenil de la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here