Arranca la XIII edició de la AIS Lan Party, la festa digital de l’Horta Sud

0
51

L’Associació d’Internautes de Silla i l’Ajuntament de Silla organitzen la AIS Lan Party 2012, del 20 al 22 de juliol. És un esdeveniment de tecnologia, creativitat, oci i cultura digital en xarxa on, durant tres dies, persones interessades en les noves tecnologies es reuneixen amb els seus ordinadors. En esta edició Hortanoticias.com s’ha convertir el patrocinador/colaborador de la XIII edició.
La finalitat és compartir inquietuds, intercanviar experiències i realitzar tot tipus d’activitats relacionades amb les noves tecnologies.

L’esdeveniment naix gràcies a l’AIS (Associació d’Internautes de Silla) en col•laboració amb l’Ajuntament de Silla a l’any 2000. Des del seu origen, l’esdeveniment té un caràcter generalista i formatiu, i reuneix les diferents plataformes i col•lectius del món de la informàtica. Es convoca per crear un punt de trobada propici per a l’intercanvi d’idees i coneixements.

Els tallers, les xarrades, les competicions i altres activitats programades atorguen a AIS Lan Party una “consistència formativa i de continguts que la converteixen en una cita de referència. I, el que és més important, manté l’esperit col•laboratiu i participatiu que sempre ha caracteritzat l’esdeveniment demostrant que el coneixement creix quan es comparteix”, asseguren els organitzadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here