Alaquàs presentarà recurs d’inconstitucionalitat contra la Llei de Racionalització de l’Administració Local

0
98

Alaquas. AyuntamientoL’Ajuntament d’Alaquàs presentarà recurs d’inconstitucionalitat contra alguns articles de la Llei 27/2013 de 27 de desembre de 2013 de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local promoguda pel Govern espanyol. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, va presentar al Ple aquesta proposta d’acord a través de la qual s’inicien els tràmits per a la formalització del conflicte en defensa de l’autonomia local. La proposta va ser aprovada pels vots a favor de PSOE, Bloc-Els Verds i regidors no adscrits i els vots en contra del PP.

García ha manifestat la seua intenció de continuar treballant des de l’Ajuntament d’Alaquàs i des de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per l’autonomia local. La primera edil ha insistit en que la presentació d’aquest recurs respon a “una lluita conjunta d’ajuntaments de tot l’estat espanyol en defensa de la municipalitat i de les administracions locals com a serveis pròxims a la ciutadania”.

L’alcaldessa d’Alaquàs ha explicat que la nova llei “ens afecta directament ja que suprimeix competències municipals i serveis dels quals es beneficien els nostres veïns i veïnes i que estan directament relacionats amb l’educació, la sanitat i els serveis socials”.

Alaquàs se suma així al recurs plantejat per altres ajuntaments de l’estat espanyol i mostra la seua preocupació per les greus conseqüències de l’aplicació d’aquesta llei.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here