Alaquàs posa a la venda les entrades per al seu V certamen nacional de teatre

0
365

Ja estan a la venda les entrades per al V Certamen Nacional de Teatre EscenAlaquàs organitzat Carabau Teatre i l’Ajuntament d’Alaquàs que se celebrarà els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol.

Les entrades poden adquirir-se el dimarts 27 i el dimecres 28 de juny de 10 a 14 hores i de 18 a 20 hores i el dijous 29 de juny de 10 a 14 hores al Departament de Cultura i una hora i mitja abans de cada funció al Castell d’Alaquàs. El preu de l’entrada per assistir al certamen és de 6 euros per representació i per a veure totes les representacions es pot adquirir un abonament per 15 euros.

A més, el Certamen presenta enguany novetats molt interessants ja tornen les peces de microteatre i s’incoporen per primera vegada representacions de microteatre infantil. Per a aquestes activitats és necessari també adquirir entrada. Les persones que dispone d’un abonament podran gaudir gratuïtament de les micropeces i el microteatre infantil.

El festival s’iniciarà el dijous 29 de juny amb ‘Joc de xiquetes’ a càrrec de Bullanga Companyia Teatral. Les representacions continuaran el divendres 30 de juny amb ‘El último cowboy’ a càrrec de Font Viva Teatre. El dissabte 1 de juliol arribarà el torn de ‘El lazarillo de Tormes’ de El duende de Lerma, actuació que en finalitzar donarà pas a la cloenda del certamen i lliurament de premis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here