Alaquàs implantarà contenidors per al oli domèstic a proposta del Bloc-Els Verds

0
83

El ple del passat dijous 26 d’abril va aprovar per unanimitat les dues mocions presentades pel grup municipal del Bloc-Els Verds d’Alaquàs. La primera que va ser aprovada fou la d’iniciar la implantació en el nucli urbà, contenidors destinats a la recollida selectiva i reciclatge d’olis domèstics.
La moció també comprometia l’Ajuntament a portar a terme una campanya de conscienciació ciutadana per animar a la gent a no llençar l’oli a l’aigüera.

La segona moció aprovada va ser la de realitzar la redacció d’un Reglament de Comunicació Democràtica i Publicitat Institucional que deu regular entre altres aspectes la inserció de publicitat institucional, les campanyes de publicitat institucional i el contingut de la web municipal i les xarxes socials.

El portaveu del Grup Municipal del Bloc-Els Verds d’Alaquàs, Vicent Forment, ha assenyalat que mentre els dos partits majoritaris presenten al plenari mocions que res tenen a vore amb les competències municipals, “des del Bloc-Els Verds continuarem treballat per millorar la qualitat de vida dels veïns del nostre poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here