Alaquàs implantarà contenidors per al oli domèstic a proposta del Bloc-Els Verds

El ple del passat dijous 26 d’abril va aprovar per unanimitat les dues mocions presentades pel grup municipal del Bloc-Els Verds d’Alaquàs. La primera que va ser aprovada fou la d’iniciar la implantació en el nucli urbà, contenidors destinats a la recollida selectiva i reciclatge d’olis domèstics.
La moció també comprometia l’Ajuntament a portar a terme una campanya de conscienciació ciutadana per animar a la gent a no llençar l’oli a l’aigüera.

La segona moció aprovada va ser la de realitzar la redacció d’un Reglament de Comunicació Democràtica i Publicitat Institucional que deu regular entre altres aspectes la inserció de publicitat institucional, les campanyes de publicitat institucional i el contingut de la web municipal i les xarxes socials.

El portaveu del Grup Municipal del Bloc-Els Verds d’Alaquàs, Vicent Forment, ha assenyalat que mentre els dos partits majoritaris presenten al plenari mocions que res tenen a vore amb les competències municipals, “des del Bloc-Els Verds continuarem treballat per millorar la qualitat de vida dels veïns del nostre poble”.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *