Alaquàs homenatja l’esportista Fernando Núñez Palop, campió nacional de rugbi

0
136

campió rugbi alaquàsEl Ple de la corporació municipal d’Alaquàs va realitzar ahir un reconeixement públic a l’alaquaser Fernando Núñez Palop, membre de la Selecció Valenciana sub18, proclamada recentment campiona nacional de rugbi.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, ha felicitat públicament el jove per la seua trajectòria esportiva i s’ha mostrat orgullosa del gran treball realitzat per aquest esportista en la promoció de l’esport i del nom d’Alaquàs. La primera edil ha obsequiat el jove amb un quadre en record d’aquest dia. A continuació, el jove ha agraït el reconeixement i ha alçat la copa de la victòria.

Al homenatge celebrat aquesta vesprada han assistit membres de la Selecció Valenciana sub-18 així com de la Federació de Rugby de la Comunitat Valenciana, entre ells el seu vicepresident. Ha estat també present una gran representació familiar i amics i amigues de l’esportista.

Fernando Núñez Palop va nàixer l’any 1998 a Alaquàs. Va ser alumne del col·legi Bonavista d’Alaquàs i va cursar estudis de secundària a l’Institut Clara Campoamor. Actualment és membre de la Selecció Valenciana Sub-18. Pertany al club València Rugbi Tecnidex, amb el qual es va proclamar, junt amb el seu equip, Campió autonòmic i tercer classificat nacional l’any 2014. És alumne dels Plans d’Alt Rendiment de la FRCV, a Xest des de l’any 2012.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here