Quantcast

Alaquàs ha invertit 48.000 euros en la renovació i millora de la plaça Hort de Sant Josep

L’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit un total de 48.000 euros en la millora de la plaça Hort de Sant Josep, una actuació municipal inclosa dins de la intervenció “Millora i renovació de Zones Verdes” finançada a través del Plan d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Valencia.

Alaquàs. Plaça Hort de Sant Josep

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor d’Urbanisme, Juan Antonio Oñate, han visitat la zona d’intervenció per tal de supervisar l’estat d’aquests treballs que finalitzaran en un mes aproximadament i que suposen un compromís assumit amb els veïns i veïnes de la zona.

El projecte contempla diverses actuacions. Una de les més destacades és l’ampliació de la zona verda amb la dotació de noves espècies arbòries i una nova zona d’esplai i descans que comptarà amb nous elements de mobiliari urbà com bancs i papereres. A més, i donades les peticions dels veïns i veïnes, s’està creant un nou espai central de paviment, substituint a l’anterior de terra.

Segons el consistori,  es tracta d’una actuació pensada per tal de millorar aquesta plaça així com la seua accessibilitat i estètica i forma part de les intervencions realitzades per l’Ajuntament d’Alaquàs en els diferents barris de la ciutat amb l’objectiu de continuar embellint els carrers i places per fer d’Alaquàs i del seu entorn urbà un espai de qualitat per a les persones.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *