Alaquàs celebrarà la fira de la tapa gourmet els dies 5, 6 i 7 de setembre

0
133

Aldaia. Ruta de la Tapa Gourmet 2014

Alaquàs presentarà demà dimarts 2 de setembre la IV Fira de la Tapa emmarcada dins de les Festes Majors i que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de setembre al parc de la Sequieta d’Alaquàs. La presentació tindrà lloc a les 11 hores del matí al Castell d’Alaquàs.

En l’acte estarà present l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i els restauradors que participen en l’activitat, que mostraran les tapes amb les quals es presenten a aquest event gastronòmic pel que passen cada any milers de veïns i veïnes. A partir del divendres 5 de setembre fins al diumenge 7, es podrà gaudir del recinte firal i de totes les elaboracions de cada restaurant. Els restaurants d’Alaquàs que participen són els següents: Tres Jotas, l’Encontre, La Posada, Restaurant Isabel, Hotel Alaquàs i Sabores de la Vid.

El jurat encarregat de decidir quina és la millor tapa del concurs degustarà totes les propostes el 6 de setembre. El lliurament del premi es realitzarà el mateix dia. El diumenge 7 de setembre es donarà el premi a la “Millor Tapa del Públic 2014”.

L’ajuntament d’Alaquàs anima a tot aquell local de restauració que ho desitge a participar en la fira. Aquesta mostra és una bona oportunitat per a donar impuls a un sector local en un esdeveniment que ha tingut molt bona participació en altres edicions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here