Aldaia demana ajuda a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per tirar endavant diversos projectes culturals

16 lecturas

La regidora de Cultura i política lingüística d’Aldaia, Empar Folgado, s’ha reunit en el Monestir de Sant Miquel dels Reis amb el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua,  Ramón Ferrer, amb l’objectiu d’aprofundir en la col·laboració entre ambdues entitats.

En la reunió, que va transcórrer en un ambient de cordialitat, Empar Folgado va demanar la implicació de l’Acadèmia per tal de tirar endavant diversos projectes culturals a Aldaia, com la publicació del llibre amb més 400 cançons populars recopilades per Antonio Andrés i altres publicacions i esdeveniments relacionats amb la cultura i la llengua pròpia. Així mateix,  Folgado va mostrar la total disposició per part de l’Ajuntament d’Aldaia a participar també en els projectes que propose l’Acadèmia.

Aldaia reunio AVLPer la seua part,  Ramón Ferrer es va mostrar obert a cooperar en les iniciatives exposades per Folgado i va confirmar que l’Acadèmia Valenciana de la Llengua aportarà llibres infantils en valencià per a repartir-los en la pròxima cavalcada de reis del 5 de gener.

Així mateix, la regidora aldaiera va exposar a Ramón Ferrer totes les iniciatives que el nou govern d’Aldaia està portant a terme amb l’objectiu de promocionar i potenciar el valencià en la localitat,  com la posada en marxa de l’Oficina Local de Promoció del Valencià, l’Exposició “Connectats al valencià”, els tàndems lingüístics o el conveni de col·laboració amb Escola Valenciana, entre d’altres, i va emplaçar Ferrer a una pròxima trobada per a concretar noves iniciatives conjuntes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí