3 esportistes de Sedaví i Xirivella triomfen al Open Internacional de Karate disputat a Lignano

13 lecturas

Carlos Moltó del Club Karate Sedaví va aconseguir la medalla de bronze en el Open Internacional de Lignano (Itàlia), que va tindre lloc el diumenge 21 d'agost, i en el qual van prendre part més de sis-cents competidors d'Itàlia, Eslovènia, Polònia, Bèlgica, Luxemburg, Croàcia, Àustria, Suïssa, Nova Zelanda, el Marroc, Alemanya i Espanya.

Sedaví-karate

El sedavienc va participar en la categoria Kata Individual Masculí Masters Veterans i va quedar per darrere del també valencià Emilio Martínez del CK Romera de Xirivella i del belga Alfredo Minini, compartint el tercer lloc amb l'italià Alfredo Russo.

D'altra banda Andrea Moltó va prendre part també en el torneig i va finalitzar en setena posició en Kata Sub-21.