1500 persones inicien les activitats en els 80 cursos i tallers de la FPA

9 lecturas

Torrent-FPA-Torrent-acte-inaugural

L'Escola d'Adults de Torrent ha celebrat el seu acte oficial d'obertura del curs 2015-2016 amb la presència de Jaume Fullana, Director General de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. El curs recentment iniciat compta amb una oferta formativa de 80 cursos i tallers, i la matrícula és de 1.500 alumnes.

L’acte es va celebrar en el saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent, totalment abarrotat de públic, i va comptar també amb la participació de l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, la presidenta de l’Associació d’Alumnes, Mati Dàries, i el director del Centre d’EPA, Josep Veiga.

Jaume Fullana va fer una defensa ferma de l’educació d’adults, sector en el que va treballar en els inicis de la seua carrera com a mestre, i va desgranar els trets més destacats de la política desplegada per la Conselleria d’Educació, en defensa d’una escola valenciana, plurilingüe i multicultural, pública i gratuïta, inclusiva, democràtica, oberta i participativa, crítica, creativa i innovadora,   compromesa amb l’entorn, humana i coeducadora.

L’alcalde de Torrent, Jesús Ros, va remarcar el paper que l’Escola d’Adults de Torrent ha desenvolupat en favor de l’educació, la cultura i la convivència. La presidenta de l’Associació d’Alumnes de l’Escola d’Adults, Mati Dàries, va posar èmfasi en la participació de l’alumnat en la gestió i l’organització d’iniciatives en el Centre d’EPA i va destacar la notable oferta formativa i sociocultural que desenvolupa l'Escola d'Adults de Torrent.

El curs que ara s’inicia té una amplia oferta formativa de 80 cursos i tallers, que inclouen la formació bàsica, des de l’alfabetització fins l'obtenció del títol de Graduat en Secundària, l'accés a formació professional i a la Universitat, l'aprenentatge d'idiomes i de noves tecnologies, i un ventall variat de cursos de formació ocupacional i d'oci. Més de mil cinc-centes persones s'han inscrit ja en l'oferta formativa, i continua oberta la inscripció en els cursos en els quals hi ha encara places vacants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí