Meliana enceta obres d’accessibilitat a la via pública

9 lecturas

Dins del desplegament del pla d’accessibilitat a la via pública elaborat per l’Ajuntament de Meliana, s’està realitzant una actuació per un dels eixos més transitats pels vianants, concretament des de la plaça Major fins a l’entrada de l’Avinguda Santa Maria des de la CV-300, passant pels carrers Tomàs Trénor i Lledoner.

obres-accesibilitat-carrertomastrenor-melianaCom explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, “la idea és anar actuant en itineraris que donen una continuïtat accessible a llocs de molta concurrència pública”. En este itinerari, a més de la plaça Major on es troba l’Ajuntament i el centre urbà amb altres servicis com l’església, també hi ha l’accés a l’estació del metro o l’accés a la plaça Nolla. També incidix en una part important de la zona comercial de Meliana.

Respecte de l’accés a la plaça Nolla, on s’ubica el mercat municipal, el màxim responsable municipal incidix en el fet que “es fa una actuació important de millora de l’accessibilitat, tant a les voreres com al passeig d’accés a la plaça. Cal tindre en compte que és un lloc molt concorregut, sobretot els dijous, dia de mercat amb molta gent major i gent amb els carrets de la compra”. L’actuació també inclou una millora del tram de vorera del carrer Tomàs Trénor. L’actuació suposa una inversió de 56.156, 10 euros finançada amb fons propis de l’Ajuntament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí