Picassent treballa per presentar un projecte de futur i rebre fons europeus en la següent convocatòria d'EDUSI

12 lecturas

L'Ajuntament de Picassent ha convidat a participar el veïnat d'un taller per treballar sobre millores al municipi. L'objectiu és elaborar un pla de futur per participar a la següent convocatòria del programa europeu per financiar estratègies de desenvolupament urbà sostenible i integral (EDUSI).

taller-edusi-picassent-1Més de 30 persones de diferents edats i formacions es van reunir a la Casa de Cultura per debatre i posar en comú millores sobre Picassent en matèria de sostenibilitat, infraestructures i medi ambient, entre altres. Tot, emmarcat dins del projecte europeu, del qual Picassent està treballant per dissenyar una ciutat més eficient i integral.

La jornada, presentada per Julio Huerta, de la Fundació Horta Sud, va servir per situar els aspectes positius de la localitat i també localitzar les debilitats i deficiències, a més d’aportar alternatives.

Totes estes activitats vénen a complementar-se amb el treball que duu fent l’Ajuntament quant a estudiar i traçar estratègies a l’hora de redactar este projecte que haurà d’estudiar Europa i decidir sobre les qüestions plantejades.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí