Compromís per Mislata porta al Síndic de Greuges la “vulneració dels drets de fiscalització de l’oposició”

12 lecturas

Compromís per Mislata ha presentat davant el Síndic de Greuges un escrit perquè l’Ajuntament de Mislata modifique els plenaris de manera que es permeta als regidors de l’oposició fer preguntes “sense la limitació actual”. El grup de l’oposició també ha reclamat que als plenaris “s’arribe al punt de precs i preguntes, cosa que aquest any ha sigut l’excepció”.

Segons Compromís, aquestos drets de l’oposició “són claus poder desenvolupar la tasca de fiscalització a l’equip de Govern que la Llei i la Constitució ens reconeix”.

Una altra queixa que el regidor Javier Gil ha presentat ha sigut que els veïns de Mislata puguen fer preguntes al plenari sense la necessitat de fer un registre d’entrada previ: “amb açò volem que el nostre veïnat puga participar de manera activa al màxim òrgan de representació, i dotar-ho d’una major participació ciutadana”, ha comentat Gil.

“La participació i la transparència cal creure-se-la, i el PSOE de Bielsa la predica molt en campanya però a la hora de la veritat la manté amagada darrere de la seua majoria absolutíssima i dels mitjans de comunicació públics de Mislata que el seu govern controla”, ha afegit Gil.

Compromís per Mislata "ja va presentar al passat mes de maig unes propostes de resolució perquè l’Ajuntament de Mislata fora més participatiu, però van ser rebutjades. Davant el continu abús, ja que a l’últim ple de setembre tampoc es va arribar al punt de precs i preguntes, hem decidit presentar aquest escric perquè el Síndic de Greuges inste el Govern local socialista a modificar el seu comportament", ha conclòs Gil.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí